top of page

Vuosi 2020

Kaari_Könönen_kurssi_09-2020.JPG
Lapsi_aikuinen_maalaus_2020syksy.JPG
Varilla_on_valia_2020syksy.JPG

SEIJA SAINION SEKATEKNIIKKAMAALAUKSEN SYYSKURSSI
3.-4.10.2020 klo 10-15 KORISTON TALLILLA

Seija Sainio kuva.png

SEKATEKNIIKKAMAALAUKSEN SYYSKURSSI 3.-4.10.2020

Viikonloppu, maalauskurssi, syksyistä ulkona, lämmintä sisällä ja hyvä seura. 

 

Työskentely perustuu yhteiseen kurssikohtaiseen teemaan, johon jokainen voi rauhassa paneutua. Rakennamme kerroksellisesti sekatekniikalla, eli eri tekniikoita samaan työhön yhdistäen yhden kookkaamman maalauksen ja rinnalla pienempiä oman innostuksen mukaisesti. Ohjelma on suunniteltu kevyesti, jolloin sitä voi joko toteuttaa tai työskennellä omavalintaisesti vapaana siitä. 

 

Kurssi sisältää ohjausta yksilölliseen, itsenäiseen työskentelyyn. Valitse perinteiset vesiliukoiset tekniikat tai rohkaistu maalaamaan sekatekniikoilla vesiliukoisin menetelmin havaintojen, intuition ja omakohtaisen tekemisen vuoropuheluna. 

 

KURSSI SOVELTUU VASTA-ALKAJISTA JO AIEMMIN MAALAUSHARRASTUKSENSA ALOITTANEILLE.

 

Kurssilla kerrataan tarvittaessa perusasiat niiden luonteen ymmärtämiseksi. Sovelletaan esimerkiksi gesson ja akryylimediumien käyttömahdollisuuksia erilaisten kokeilujen ja kurssiteeman mukaisesti erilaisten jälkien tuottamisesta kerrosmaalaukseen eri materiaaleja, tekotapoja, näkökulmia ja ideoita käyttäen. 

 

Osana kurssin antia on myös yhteinen palaute- ja keskusteluhetki lopuksi, sekä opettajan näyttämät työnäytökset vaihe vaiheelta mm. kuvansiirrosta kalvon avulla työhön, monipuolisesta gesson käytöstä yhdistettynä akryyliin ja erilaisiin piirtimiin, kuten kyniin ja liituihin, sekä mediumien, binderin ja akryylimusteen käytöstä kokeellisiin monotypiakokeiluihin. 

 

KÄYTETTÄVÄT MATERIAALIT:

Sekatekniikkakurssilla käytössä ovat mm. akryyli, akvarelli, gesso, tussi, erilaiset kynät, liidut ja hiili. Tarkemmat suositukset mukaan otettavista välineistä ja materiaaleista saat ennen kurssia toimitettavassa kurssikirjeessä. Kurssiaikana on myös mahdollisuus ostaa joitakin kohtuuhintaisia perustarvikkeita.

 

Lisätiedot:

Osallistumismaksu jäsenille 40€ maksetaan ennen kurssin alkua yhdistyksen tilille FI62 5710 8340 0145 24 viitenumerolla 20297.

Ilmoittautuminen Marja Vuorisalolle tekstarilla p. 0400828871 tai sähköpostilla marja.vuorisalo@gmail.com

bottom of page